Spring naar content

LET'S DO THIS

3EB35866-DE30-467D-AF2B-D5068D1D84C8

intake

FIRST THINGS FIRST

Voor je kan komen trainen bij BredaSC willen we eerst kennismaken. Zo kunnen we elkaar leren kennen en kan jij de gym komen bekijken. Voor je aan Good To Go of aan Up To Speed kan beginnen plannen we eerst een intake in. Tijdens de intake bespreken we je wensen, doelen en kijken wij samen welk traject daar het beste bij past. Op die manier kunnen we jou het beste van dienst zijn. Wij hebben geen proeflessen. Tijdens de intake wordt er niet getraind.

ONZE MISSIE

Bij Breda Strength & Conditioning maken we mensen fysiek en mentaal sterker.
Onze trainingen zijn simpel, maar niet makkelijk.
Met minimale middelen, maximale resultaten.
We hechten waarde aan kwaliteit, techniek, hard werken en elkaar helpen.
We willen onze leden de beste training geven die wij kunnen geven, elke keer dat zij in de gym zijn.
het maakt ons niet uit wat jouw 100% effort is, maar geef die 100% effort.

IMG_1415

GOOD TO GO

SMALL GROUP, QUALITY COACHING

EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK

We kunnen niet ontkennen, dat door velen onze lessen op hoog niveau (en hoog tempo) gewaardeerd worden; We willen jullie veel bieden, zijn betrokken en zetten al onze kennis in om je naar je doel te begeleiden. Maar dat betekent ook dat we tijdens de lessen veel van onze leden verwachten. En dat is voor zowel beginners als voor gevorderde sporters absoluut wennen.

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op onze reguliere trainingen, doen wij het anders! In plaats van je te laten zwemmen met wat proeftrainingen, zijn we vanaf het eerste moment toegewijd om jou Good To Go te krijgen. Een 2-weeks programma waarbij we focussen op training, mindset en voeding. Concreet houdt dat in dat je 5 small group-trainingen krijgt, waarbij onze manier van trainen, de uitvoering van de belangrijkste bewegingen (techniek), de verschillende type trainingen die we bieden en uiteraard mindset aan bod komen. Ook krijg je iedere week mails met tips & tricks m.b.t. training en mindset en leren we je wat een gezond voedingspatroon is en hoe jij dat zo goed en duurzaam mogelijk kan toepassen in jouw dagelijks ritme.

Good To Go kan pas na een intake worden aangeschaft.

C67842D7-6C1D-488D-B894-0C65515F6011

UP TO SPEED

VOOR DE ERVAREN (KRACHT) SPORTERS

Hoewel wij er van overtuigd zijn dat iedereen, zowel beginnende als gevorderde sporter, baat heeft bij het Good to Go-programma, kan het zijn dat de toegevoegde waarde voor zeer gevorderde atleten toch minimaal is. Speciaal voor hen hebben we de Up to Speed-training ontwikkeld, de zogenaamde “fast track”.

Gedurende een 1-op-1-sessie (op een tijdstip in overleg) kijken we hoe je beweegt, verbeteren we je techniek waar nodig/mogelijk en bepalen we of je inderdaad Up to Speed bent om de reguliere lessen in te gaan.

Is de uitslag na dat uur YAY, dan kun je direct een abonnement bij ons afsluiten.

Is de uitslag NAY, dan zul je je alsnog moeten aanmelden voor de Good To Go (inclusief de normale kosten daarvoor). De Up to Speed-training is dus alleen voor mensen die overtuigd zijn van hun kunnen!

Up To Speed kan pas na een intake worden aangeschaft.