THIS IS OUR HOME

this is where we are forged in fire, built to last.

Op zoek naar een sportschool voor vrouwen?

Voel jij je niet helemaal thuis in een reguliere sportschool? Wil jij tijdens het sporten lekker jezelf kunnen zijn? Of vind jij het belangrijk om begeleiding te krijgen helemaal in lijn met jouw doelen? Bijvoorbeeld omdat vrouwen toch vaak andere doelen hebben met sport en personal training dan mannen? Er zijn vele redenen waarom je op zoek kan zijn naar een sportschool voor vrouwen. Om deze reden hebben wij het Strong Women-programma in het leven geroepen. Dit programma is door Sanne Bominaar speciaal ontwikkeld om vrouwen te helpen met het bereiken van hun doelen.

Personal training speciaal voor vrouwen

Voor veel vrouwen lijkt personal training toch een mannenwereld. In de meeste sportscholen zie je ook weinig vrouwen in het deel voor krachttraining. Voor veel vrouwen speelt dit een rol om er ook niet mee aan de slag te gaan. Daarnaast is voor veel vrouwen dat typische gespierde mannenlichaam ook bepaald geen doel. Toch is het erg zonde om daarom niet aan krachttraining te doen!

Krachttraining heeft namelijk zoveel te bieden. Als je sterke spieren hebt, voel je je veel krachtiger in je lichaam. Dit geeft je zelfvertrouwen een boost. Niet alleen merk je dit zelf, je zal dit ook uitstralen. Krachttraining geeft je ook een bult energie. Dit alles zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en het gevoel hebt alles aan te kunnen. Tot slot zul je merken minder rug- en nekklachten te hebben. Meer spierkracht betekent minder kans op overbelasting, en dus minder last van je spieren. Ook hierom is Strong Women in het leven geroepen. Hiermee pak jij de voordelen van krachttraining, maar wel gericht op wat jij wil bereiken.

Even lekker jezelf zijn

Bij het Strong Women-programma ligt de nadruk op het behalen van jouw doelen, op een leuke manier. Als vrouwen onder elkaar sporten, zonder competitie te voelen. Even niet hoeven te bedenken of je er wel charmant uitziet, gewoon even heerlijk richten op waar jij mee bezig wil zijn. Lijkt onze sportschool voor vrouwen jou wel wat? Neem gerust contact op als je vragen hebt! Of schrijf je in voor ons speciale Strong Women-programma.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bericht (verplicht)

Sportschool voor vrouwen