Spring naar content

Speciality Programs

Onze Speciality Programs bij Breda Strength & Conditioning zijn het Candidate Program, Strong Women en Strong Mamas. Deze succesvolle programma's hebben zichzelf inmiddels al dubbel en dwars bewezen. In een kleine groep met gemotiveerde mensen gaan we aan de slag en bieden we een unieke sfeer van hard werken, elkaar helpen, plezier en samen beter worden. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Hieronder vind je meer info over onze programma's.

Kwaliteit training & coaching

DTS CANDIDATE PROGRAM

Defensie Trainingsschema (DTS) bestaat sinds 2014. Of je nu richting het Korps Mariniers, Korps Commandotroepen, Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten of de Luchtmobiele Brigade wil, het 12 weekse Candidate Program is er om jou fysiek en mentaal zo goed mogelijk voor te bereiden. Het Candidate program is speciaal voor mensen die dezelfde ambities hebben en samen willen trainen. Wij trainen mensen richting hun selectie en kennismakingsdagen, tot aan hun baret uitreiking. Van “burger met een droom”, naar operationele militairen die zich verder willen specialiseren. In een kleine groep van maximum van 6-8 deelnemers per Candidate Program. Je kan na een gesprek en vragenlijst op de deelnemerslijst komen. We zijn erg selectief in wie we trainen. Voor meer info over het DTS Candidate Program, klik hier

 

Strong Women

Krachtiger in jouw lijf én leven?
Of je nu wil afvallen, lekkerder in je vel wil zitten, een voorbeeld voor je kinderen wil zijn, meer energie tijdens je dagelijkse bezigheden wil ervaren, gezond oud wil worden of fit aan je droomreis wil beginnen? Wij geloven dat je de beste resultaten boekt als lijf, hoofd en hart in je aanpak samenkomen. In een prachtig en intensief traject van 12 weken mindset, voeding en training (2x/wk) leg jij de basis voor een krachtiger lijf en leven. Dus ben jij klaar om dit jaar krachtiger dan ooit te worden? Maar dan ook echt? Schrijf je snel in. Wij staan voor je klaar! Voor meer info over Strong Women, klik hier

Strong Mamas

Je zwangerschap is een bijzondere periode in je leven! Een periode van blijdschap, maar ook onzekerheid. Je hoort veel tegenstrijdige berichten. Dat je bijvoorbeeld niet meer mag tillen, of geen zware inspanning mag leveren. Gelukkig is kracht- en conditietraining in de meeste gevallen veilig om te doen en hebben wij daar speciaal voor opgeleide pre- en postnataal strength & conditioning coaches in huis.

Tijdens onze Strong Mamas-lessen gaan we enerzijds aan de slag met krachttraining voor de juiste spiergroepen en bewegingen zodat je klachten (zoals stijfheid en pijn) vermindert of voorkomt en conditietraining voor uithoudingsvermogen. En anderzijds het op de juiste manier trainen van de bekkenbodem en leren luisteren naar wat je lijf per dag aangeeft. Specifiek gericht op het zwangere lichaam, en toch uitdagend!

Interesse? Mail Sanne voor een vrijblijvende kennismaking.