THIS IS OUR HOME

this is where we are forged in fire, built to last.

Op zoek naar een personal trainer Etten-leur en omgeving?

Wil jij afvallen? Of nu toch echt voor dat gespierde lichaam gaan? Of wil jij gewoon meer energie en fitter worden? Grote kans dat jij zocht naar een Personal Trainer Etten-leur en zo op deze pagina terecht kwam. Wat je doelen ook zijn, samen gaan wij ervoor zorgen! Het maakt bij ons ook niet uit of je beginner bent of al gevorderd. Het enige dat wij van je vragen is dat je er echt voor wil gaan. Het is dus belangrijk dat je het écht wil. Als jij je belooft je best te doen, beloven wij je dat we je via de snelste en meest efficiënte weg helpen jouw doelen te bereiken!

Afvallen

Natuurlijk kunnen wij je helpen om gewicht kwijt te raken. Ons hoofddoel is daarbij alleen wel altijd om gezonder te worden. De reden hiervoor is simpel. Overgewicht hebben is lang niet zo ongezond als constant afvallen en weer aankomen. Er zijn een heleboel mensen die je met behulp van een crashdieet binnen no-time op je streefgewicht brengen. Leuk, maar vaak wel door een dieet wat onmogelijk op lange termijn kan worden volgehouden.

Het resultaat? Een maand nadat je op jouw perfecte gewicht bent, begin je weer zoals vanouds te eten. Vervolgens kom je alle kilo’s net zo snel weer aan. Hier heeft natuurlijk niemand wat aan. Wij gaan je helpen om langdurig af te vallen. Een dieet moet namelijk nooit echt als ‘dieet’ voelen. Zo ben je bij ons misschien nét iets later op jouw streefgewicht, maar blijf je ook op dat streefgewicht. Voor je gezondheid is dit stukken beter. Aankomen is en blijft veel ongezonder dan stabiel op een nét wat te hoog gewicht zitten.

Spieren opbouwen

Ook voor spieren opbouwen is het belangrijk om goede begeleiding te hebben. Een goed eetpatroon en een goede techniek zijn onmisbaar. Bij ons krijg jij de begeleiding die jij hiervoor nodig hebt. Tijdens ons trainingsprogramma komen alle spiergroepen en bewegingen aan bod, waardoor je gebalanceerd je lichaam sterker maakt en spieren opbouwt. Natuurlijk aan de hand van jouw wensen, doelen en mogelijkheden!

Kom bij ons sporten!

Ben jij dus op zoek naar een personal trainer Etten-leur? Plan nu een intake om kennis te maken met de coaches, de gym en onze werkwijze. Ben jij al helemaal klaar voor de start? Geef je dan op voor ons Good to Go-programma of vul het formulier in om contact met ons op te nemen!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bericht (verplicht)

personal trainer etten-leur