THIS IS OUR HOME

this is where we are forged in fire, built to last.

Alle niveaus

Bij Breda Strength & Conditioning trainen we atleten, individuen, sporters, studenten en professionals. De grote overeenkomst onder onze leden is hun toewijding om hard te werken met 100% effort. Sterker/fitter worden, vooruitgang boeken en veranderen ongeacht je niveau.

Geen mooiboys & fitgirls

BredaSC is geen ‘fancy’ gym. Er zijn geen tv’s, geen machines, douches, maar alleen dat wat nodig is. Veel barbells, bumperplates, pull-up bars, sleeën, kettlebells, prowlers en ringen. Uhhh… Wat? Geen stress, onze coaches leggen je alles uit en bouwen het rustig op. Er wordt hard gewerkt en hard ontspannen. De training is zwaar en uitdagend, maar altijd aangepast op jouw niveau.

Bij ons je doelen bereiken?

Klinkt dat jou als muziek in de oren? Schrijf je direct in voor ons Good to Go-programma. 4 weken full focus op voeding, training en mindset, zodat je daarna Good to Go bent om onze reguliere lessen in te gaan. Voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Klik hier voor meer informatie.

Eerst even gratis kennismaken?

Dat kan natuurlijk ook. Vraag hier een gratis intakegesprek aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Uiteraard kun je ook zo vaak als je wil bij onze lessen komen kijken.