FAQ

frequently asked questions

 • Hoeveel keer per week moet ik komen trainen?


  Dat is afhankelijk van je niveau, je doelstelling en de tijd die je er zelf in kan en wil steken. Wij raden gemiddeld drie keer per week aan.

  “Don’t be upset with the results you didn’t get, from the hard work you didn’t do.”

 • Wat is het verschil tussen de trainingen?

  Zie uitleg trainingen.

 • Hoe lang duurt een training?

  Iedere training duurt 60 minuten en bestaat uit:

  1. Uitleg
  2. Warming up
  3. Workout
  4. Cooling down
 • Hebben jullie ook proeftrainingen?

  Nee, daar zijn we dit jaar mee gestopt, omdat we steeds vaker merkten dat het niveauverschil tussen de proefleden en onze huidige leden te groot is. Daardoor konden we de proefleden niet de aandacht geven die ze nodig hebben en/of ging het ten koste van de aandacht voor onze huidige leden. En kwaliteit van coachen en persoonlijke aandacht staat bij ons absoluut op nummer 1.

  In plaats van een proeftraining plannen we graag een vrijblijvend intakegesprek met je in en uiteraard mag je zo vaak als je wil bij alle trainingen komen kijken om een goede indruk te krijgen. Als er dan een match is tussen jou en je doelen en ons en wat wij bieden, nodigen we we je van harte uit voor het Good to Go-programma. Een intensief programma waarbij je na een maand tijd “good to go” bent voor onze reguliere trainingen. Meer informatie daarover vind je hier. Je kunt je ook direct voor de volgende editie aanmelden of eerst een intakegesprek aanvragen. Horen we snel van je?

 • Hebben jullie ook vrij trainen / open gym?

  Jazeker, voor actieve leden van Breda Strength & Conditioning (leden met een lopend abonnement) hebben wij op zaterdag van 09:00-12:00 open gym.

 • Wat voor abonnementen hebben jullie en wat zijn de kosten?
 • Bieden jullie ook voedingsbegeleiding?

  Uiteraard, zie voedingsbegeleiding.

 • Geven jullie ook Personal Training?

  Uiteraard zie Personal Coaching..

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bericht (verplicht)