Spring naar content

Onze gym

Een toonaangevende gym in Nederland en omstreken.
Inmiddels bestaat BredaSC al meer dan tien jaar en geloven wij in principes zoals "Kwaliteit boven kwantiteit",
"Stick to the basics and minimize" en "Meer is niet beter, beter is beter".
Dit alles vind je terug in onze gym, onze manier van werken en coachen.

SINDS 2011 "BUILT TO LAST"

Onze S&C facility is te vinden op het Spinveld in Breda, dit is een eigen terrein. De route naar onze gym is duidelijk aangegeven met zwart, witte borden. Onze gym is bijna 1000m2 groot. Beide kleedkamers in onze gym zijn voorzien van één douche en één toilet en een beperkt aantal parkeerplaatsen voor de deur, maar voldoende parkeerplaats voor fietsen.

De gym heeft ruim plek voor Personal Training en onze reguliere trainingen en er staan SkiErg, Airbikes en Rowers.
We hebben een grote grasmat in het midden van de gym, van 35 meter lang en 4 meter breed. Links en rechts hiervan hebben we plek voor onze reguliere lessen. Onze S&C faciliteit heeft 12 wall-mounts, 2 power stations en 2 stand alone stations.
In de ruimte maken wij gebruik van barbells, kettlebells, dumbbells, hex bars, zandzakken, medicine balls, sleds, prowlers, landmine’s en nog veel meer.

Wij gebruiken hoogwaardig materiaal van goede kwaliteit van Stride Europe. Wij zijn een flagship gym van Stride Europe. Dit betekent dat wij dingen voor hen testen op duurzaamheid en gebruik, daarnaast zijn wij een visitekaartje voor hen. De perfecte samenwerking tussen hen en ons.

Wij hebben geen proeflessen en intake is alleen op afspraak.