THIS IS OUR HOME

this is where we are forged in fire, built to last.

Iedereen welkom in gym Breda Strength & Conditioning

In de gym van Breda Strength & Conditioning kan iedereen terecht, ongeacht het niveau. Het enige dat je hoeft mee te brengen is je toewijding om hard te werken. Dat is een visie die door de hele gym, haar coaches en leden hoog in het vaandel wordt gedragen. Met de juiste instelling en de aanstekelijke omgeving van de gym van breda Strength & Conditioning zal je automatisch vooruitgang boeken. De gym in Breda biedt groepslessen in verschillende niveaus, personal training, blessurepreventie- en behandeling tot zelfs specifieke trainingen bestemd voor mensen actief binnen defensie of zij die een militaire carrière ambiëren.

Breda Strength & Conditioning valt niet te vergelijken met andere gyms

De gym Breda Strength & Conditioning valt niet te vergelijken met andere gyms en sportscholen. Het is er niet de grote luxe wat betreft randzaken. Zo zijn er geen tv’s of machines, maar enkel de essentiële middelen die nodig zijn om vooruitgang te boeken. Tijdens de groepslessen zal je met andere leden en professionele coaches elkaar automatisch naar een hoger niveau tillen. Wens je liever onder persoonlijke begeleiding te werken, dan kan je individueel met een van de coaches aan de slag.

Groepslessen in gym Breda aangepast volgens niveau

Bij de gym Breda Strength & Conditioning wordt er erg gestructureerd gewerkt om zo hoog mogelijke resultaten te behalen. De doelgerichte groepstrainingen worden georganiseerd in blokken van zes weken. Zo zijn er verschillende groepslessen voor beginners waar in kleine groepen basisoefeningen worden aangeleerd en de nadruk vooral ligt op de techniek en uitvoering. Daarnaast zijn er ook verschillende groepen voor meer ervaren kracht- en conditie sporters tot zelfs een training voor de meest gevorderde sportlui die ervan houden om helemaal tot de limiet te gaan. Tijdens de sfeervolle groepslessen zullen zowel de coaches als de andere leden elkaar naar een hoger niveau tillen omdat samen trainen met gelijkgezinden altijd de vruchten afwerpt.

Vier weken full focus bij gym in Breda

Ongeacht ervaring en niveau, maken we voor iedereen die geïnteresseerd is bij Breda Strength & Conditioning te trainen graag even vrij voor een vrijblijvende intake. Zo kunnen we even persoonlijk kennismaken, zullen we je van alles vragen over je toekomstige doelen, je sportverleden en je huidige situatie, vertellen we je over onze gym in Breda en beantwoorden we uiteraard al je vragen. Vervolgens heb je de keuze om deel te nemen aan het Good to Go-programma of (indien je al vergevorderd bent) de Up to Speed-training. Aansluitend hebben we abonnementen voor leden die één, twee, drie of een onbeperkt aantal keer per week willen trainen. Alle leden kunnen eveneens vrij trainen op zaterdagochtend tijdens de open gym in Breda.

Klik hier!

Gym Breda